Midtsjællandsturneringen

BREAKING NEWS!!!!

10. maj:

Så er der er program for vores genåbning! 

Datoer og baner er lige her!

Meld til - også selv om du ikke kan deltage i alle skydninger... Genfind glæden ved at mødes og hygge - tag nye venner med - der er ikke op- eller nedrykning i år... Men vi kæmper naturligvis om æren og alle resultater bliver registeret og ført til protokol - det er som det plejer ;)

7. maj:

Hej alle sammen

Skydningen starter i uge 21 og løber over 5 gange. Undtagelsesvis foretages der ingen op-/nedrykning og kan en forening ikke stille hold, vil det manglende hold være vakant til foreningen kan stille næste år.

Ved individuel skal man deltage 4 gange, så man har kun en skydning at smide væk. Alle divisioner holder afslutning på den bane hvor 5. skydning slutter.

Dette er en dispensation fra de gældende regler - næste år kører vi efter de originale.

Sidste frist for tilmelding af hold er den 17. maj – gerne så hurtigst mulig

Hvis klubben ikke har betalt kontingent, bedes man kontakte Palle: palle.olsson@dekom.dk

Mvh

Palle Olsson


Hej alle klubber

Efter den 6. maj må der forsamles 75 personer udendørs + der må serveres mad og drikke både inde og ude.

Det gør det muligt at afholde vores Turneringsskydning / Midtsjællands Formel 1

Vi påtænker at starte op den sidste uge i maj – i skal i gang med at samle jeres hold og finde datoer hvor i kan have 60 glade skytter på besøg.

Der skydes 5 gange pr. div. Og afslutning for hver div.

Hvis forsamlingstallet hæves kan man måske afholde for 2 divisioner

Vi må lade den stå åbent, men datoer og hold sendes til undertegnede

MVH

Palle Olsson

Mail: palle.olsson@dekom.dk

OBS! Der vil sf komme ændringer til reglerne senere.. (Ørn).

Herunder alt fra sidste år:

13. maj: Kære Skytter og foreninger

Bestyrelsen aflyser turneringen for 2020.

Da vi stadig er underlagt et forsamlingsforbud på 10 personer, så ser bestyrelsen det ikke muligt at afholde 40i40 turneringen i år.

Vi beklager og vi ved at mange, lige som bestyrelsen havde håbet på en mere positiv udmelding, men vi kommer stærkt tilbage i 2021.

Venligst informer jeres foreninger og jeres hold om at turneringen er aflyst, da vi kun har mailadresser til holdkaptajnerne.

Knæk og bræk.

Mvh Bestyrelsen i Midtsjællands turneringen - 40i40.


24. mar.: CORONA medfører at der ikke laves turneringsplaner indtil videre! Turneringsstart og måske form - kan ændres..  Mere senere... Tak til en ansvarlig bestyrelse - stay safe guys!            

4. mar.: Startmøde er afholdt, der er tilmeldt 38 hold (8 i 4. div) - jeg afventer referat. Husk at sende kontaktoplysninger til Musse snarest! Jeg begynder at klargøre denne side til den kommende sæson... glæder mig til at se jer!

5. feb. - 2020: GODT NYTÅR! Der afholdes startmøde for 2020 i Hedehusene 25. februar! Alle klubber/repræsentanter skulle være inviteret via mail fra Palle og Gitte! KH Ørn

25. jun.: Finaleresultater er lagt ind for alle divisioner. Fotos kommer ved lejlighed. Tak for hjælpen  til jer der sørger for at sende resultater til mig!           

21. jun.: Så er det nu I skal checke om jeres resultater er tastet rigtigt ind! - Tak til Kim for korrektion 😉 Alt er nu lagt i regneark, skud er talt for de 8 mest sandsynlige vindere i de enkelte divisioner - jeg garanterer at jeg og Spætten er klar med resultater længe før I er færdige med at spise og vente... Vi ses på KFK - det kan kun GÅ - GODT! KH Ørn

20. jun.:  Bestyrelsen havde et møde i går, hvor vi traf beslutning på følgende områder.              

1. KFK 2 fratrækkes deres holdpoint i 2.div for at benytte sig at skytte nr.9 (samme "dom" er tidligere afsagt i en lignede sag fra 2016). Det er beklageligt, men det er skytternes pligt at kende reglerne og lige præcis dette punkt er også skrevet tydeligt på de skydekort som bruges i alle div. 

2. Bestyrelsen indstiller til alle hold og skytter, at der ikke trænes på samme bane hvor en turneringsskydning skal afholdes samme dag.

Bestyrelsen vil indstille dette som forslag ved førstkommende generalforsamling, men indtil da håber vi at skytterne respekterer dette. Med venlig hilsen - Marie-Louise Munch Achton-Lyng

16. jun.: SÅ ER DER SKYDETIDER TIL FINALEN hos KFK:
3. div skyder på gl. bane og 4. div skyder på ny bane med skudstart kl. 17:00.  Kom i god tid, så I kan få afregnet og være klar til at være klar - indregn trafikale udfordringer!
   

1. div skyder på gl. bane og 2. div på ny bane kl 18.30
Også her skal I være i god tid, så vi kan starte til tiden!
 
Vel mødt på dagen. Husk at tilmelde jer spisning.
MVH Palle Olsson
                             

SPISNING: TILMELDNING TIL MAD DEN 25 JUNI PÅ KFK. DIVISIONS AFSLUTNING. Vi laver stegt pattegris med flødekartofler , krydderkartofler, salat og flute til 100kr. Tilmeld jer med hold og antal via facebook40i40 eller direkte til cliljeager@gmail.com senest fredag den 21 kl 12.                

14. jun.: Haslev har meddelt at de trækker deres 3. div. hold fra resten af årets turneringer.                      

ÆNDRINGER!! I 4.div skyder KHJ resten af turneringen i stedet for Greve 4.

 

HUSK: Vi er også på Facebook: 40i40.dk    

Det er her I skal lægge billeder og finurlige kommentarer ind!

 


 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.06 | 09:35
Velkommen har modtaget 75
15.06 | 23:07
Tidligere resultater har modtaget 2
20.06 | 23:08
Billeder 2017-18 har modtaget 1
Du kan lide denne side